Biohealing > AMSAT dijagnostika u Biohealingu Rijeka

AMSAT dijagnostika u Biohealingu Rijeka

amsat dijagnostikaBiohealing Rijeka u suradnji sa stručnim suradnicima iz Zagreba organizira AMSAT dijagnostiku za članove i sve zainteresirane.

AMSAT je jedinstveni kompjuterski sustav koji se koristi za dijagnostiku zdravlja. AMSAT dijagnostika ima izvanredne rezultate, a osnovna namjena je otkrivanje bolesti na samom izvoru. Ovom dijagnostikom prikazuje se slika funkcionalnog stanja cijelog organizma, organskih sustava, pojedinih organa, kralježnice, središnjeg, perifernog i autonomnog živčanog sustava. Očituje se stupanj rizika zdravlja, stanje imuniteta i prisutnost stresa u organizmu. AMSAT je bezbolna metoda dijagnosticiranja, a rezultat je odmah mjerljiv. Na dijagnostiku se dolazi u odjeći od prirodnih materijala, bez metalnih ukrasa, prstenja, ogrlica, naušnica, narukvica idr. Prije dijagnostike ne smije se koristiti krema za lice, ruke i noge. Poželjno je jedan sat prije dijagnostike ne konzumirati hranu, a alkohol, kavu i čaj ne dva sata prije. Na snimanju je potrebno skinut cipele i čarape.

AMSAT dijagnostika održat će se 21.svibnja 2015. u Biohealingu Rijeka, Moše Albaharija 6B. a prethodno je potrebno izvršit rezervaciju termina na tel. 051 345 294 ili na e-mail: biohealing.com.hr

Objavljeno: 12. svibnja 2015. | Kategorija: Aktualno |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka