Biohealing > Biohealing Rijeka svakog ponedjeljka sa Vama na Radio Korzu…

Biohealing Rijeka svakog ponedjeljka sa Vama na Radio Korzu…

Svakog ponedjeljka u 10:30 sati na frekvencijama Radio Korza, u emisiji o zdravlju i stilu života, možete saznati sve o Biohealingu Rijeka.

Želite li saznati više o bioenergiji i bioterapiji,  zdravlju i vodećim zdravstvenim problemima današnjice, želite li saznati više o Biohealingu Rijeka – vodećem bioterapijskom centru po metodi Zdenka Domančića i vrlo uspješnim rezultatima liječenja u Centru, budite sa nama ponedjeljkom, u 10:30 sati, na 98,4 MHz. Gošća emisije je Mirna Međimorec, glasnogovornica Biohealinga Rijeka.

Svakog ponedjeljka građani imaju i poklon iznenađnja, pa najspretniji sluštelj-ica može osvojiti poklon bon za preventivnu bioterapiju jačanja imuniteta u Biohealingu Rijeka.

Objavljeno: 30. travnja 2012. | Kategorija: Aktualno |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka