Biohealing > Biohealing Rijeka u humanitarnoj akciji za liječenje Edina LiMe Jakupija Fightera

Biohealing Rijeka u humanitarnoj akciji za liječenje Edina LiMe Jakupija Fightera

Biohealing Rijeka uključio se u humanitarnu akciju “Hip Hop za Edina LiMu Jakupija Fightera”.

Osoblje Biohealinga, na čeli sa diplomiranom bioterapetkinjom Marinom Tauković, učinit će sve kako bi pomoglo Edinu Jakupiju, poznatom kao LiMa Fighter, 17-godišnjem pjesniku i hip-hoperu koji boluje od rijetkog i teškog oblika karcinoma rabdomiosarkoma.
Humanitarna akcija “Hip Hop za Edina LiMu Jakupija Fightera” nastala je na inicijativu Edinove razrednice, prof. Irene Koludrović Harbić iz Graditeljske škole za industriju i obrt u Rijeci, prof. Irene Grubiša iz Elektroindustrijske i obrtničke škole u Rijeci i mame Edinovog kolege iz razreda, spisateljice, Željke Kovačević Andrijanić, a kulminirala je humanitarnim koncertom u Stero Klubbu, 24. listopada 2010.

U subotu, 11. prosinca 2010., sa početkom u 19.00 sati, na Boćariji Marinići, u Viškovu, održat će se deveta “Božićna revija Halubajki Viškovo – Halubajski hip hop, rock & dance”, čiji je prihod namjenjen liječenju Edina LiMe Jakupija Fightera.

Ovogodišnja Božićna revija Halubajki Viškovo, za čiju organizaciji veliku pomoć pružaju roditelji djevojčica i djevojaka biti će prava, velika svečanost koja se iz Doma hrvatskih branitelja u Viškovu seli u puno veću dvoranu, u Boćariju Marinići, a zamišljena je kao kolaž-program, kojim će Halubajke Viškovo zasigurno privući velik broj posjetitelja i humanista. Naime, uz već tradicionalan nastup mažoretkinja Halubajki Viškovo, nastupat će vinkovački reperi Dalibor Bartulović Shorty i Luka Čolaković Choky , riječki band ”Keops”, pop-rock bend Učeničkog doma Podmurvice „Pljugo 45“, riječki hip-hop bandovi ”Fanatiks”, ”Elita Fam”, ”KBC”, break-dance plesna skupina ”Funky Junkie’s”, plesna skupina ”Flashdance Unit” te DJ Mrki, a uz nastupe navedenih izvođača program će biti ”prošaran” recitiranjem stihova iz pjesama zbirke poezije ”Hip Hop Lirike” Edina LiMe Jakupija, koja je prva zbirka hip hop poezije u Hrvatskoj, a o knjizi će govoriti prof. Kristina Posilović, recenzent. Program svečanosti vodit će Željka Kovačević Andrijanić.

Biohealing Rijeka poziva sve ljude dobre volje da se, također, uključe u humanitarnu akciju za liječenje Edina LiMe Jakupija Fightera na jedan od slijedećih načina:

– kupnjom ulaznica za koncert, cijena ulaznice 10,00 kn

– kupnjom Edinove zbirke poezije “Hip Hop lirike“, inače i prve zbirke hip hop poezije u Hrvatskoj, cijena 50,00 kn

– CD s hip hop pjesmama riječkih repera među kojima su i dvije Edina LiMe Jakupija „Lima/Ja sam borac“ i „Hip Hop“ (u suradnji s bandom Fanatiks i Rudyjem), cijena 20,00 kn

– kupnjom ručno oslikanih majica, cijena 50,00 kn

– kupnjom božićnih stela

– kupnjom likovnih radova nastalih na radionicama za male i odrasle „Hobi naših korisnika“ Knjižnice i čitaonice Halubajska zora Viškovo

– donacijom sredstava na žiro-račun u Erste banci, otvoren isključivo u svrhu Edinovog liječenja, 2402006-3102018952, svrha plaćanja „Donacija za Edina“

Slike možete pogledati ovdje

Objavljeno: 03. prosinca 2010. | Kategorija: Aktualno |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka