Biohealing > BIOTERAPIJA NA DALJINU nije važno koliko ste udaljeni, bioenergija nema ograničenja !

BIOTERAPIJA NA DALJINU nije važno koliko ste udaljeni, bioenergija nema ograničenja !

proljećeAko niste iz Rijeke i niste u mogućnosti direktnim kontaktom pristupiti bioterapiji u Biohealing Rijeka,  pružamo Vam BIOTERAPIJU NA DALJINU !

Bioterapiju na daljinu preporučamo i teško bolesnim osobama za iscjeljivanje i vraćanje u stanje cjelovitosti i ravnoteže koje nisu u mogućnosti osobno pristupiti bioterapiji.

Sve što možemo postići bioterapijom direktnim kontaktom, možemo postići i radeći tretman bioterapijom na daljinu. Pritom nije važno jeste li udaljeni od nas nekoliko metara ili nekoliko tisuća kilometara. Bioterapija i bioenergija nemaju ograničenja !

ruke_ZENSKE-biohealing

Proljeće je ! Razmišljate kako Vam je prijeko potreban “vjetar u leđa” da  obnovite energiju, očistite organizam i svježi krenete dalje !

Bioenergija je i za to pravo rješenje ! Bioenergija je prirodni stimulans koji će potaknut sve Vaše resurse da se obnovite i zatreperite novom i probuđenom energijom !

Tragate za najboljim rješenjem za Vaše zdravlje ?

BIOHEALING CENTAR RIJEKA – VAŠ POUZDAN PARTNER

Objavljeno: 22. travnja 2015. | Kategorija: Aktualno |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka