Biohealing > Energetskom medicinom do zdravlja i kvalitetnijeg života

Energetskom medicinom do zdravlja i kvalitetnijeg života

U utorak, 24. veljače 2009. sa početkom u 20.00 sati, u postorijama Centra održano je zanimljivo savjetovanje za građane Rijeke, pod nazivom “Energetskom medicinom do zdravlja i kvalitetnijeg života”.

Ženske ruke

Ženske ruke

Organizator savjetovanja je Centar za bioterapiju po metodi Zdenka Domančića Biohealing Rijeka, a gost savjetovanja bio je Zvonko Grgić, iscjelitelj i licencirani terapeut iz Belog Manastira.

Nakon uvodnih riječi glasnogovornice Centra, Mirne Međimorec, nazočnima se obratila bioterapeutkinja i organizatorica savjetovanja Marina Tauković, koja je svima zaželjela dobrodošlicu i upoznala ih sa bioterapijom-bioenergijom po metodi Zdenka Domančića, po kojoj radi Biohealing Rijeka.

Marina Tauković izrazila je zadovoljstvo zbog interesa i velikog broja prisutnih, naglasivši da toliki interes pokazuje da  Rijeci nedostaje ovakvih savjetovanja o liječenju bolesti i tegoba na prirodan način, što je u svijetu vrlo cijenjeno i traženo, a ove terapije koristi sve veći broj Wellness centara, rehabilitacijskih ustanova, terapijskih centara i brojne zdravstvene klinike.

Marina Tauković istaknula je da se ovime počinje ostvarivati njezin san da se kroz terapije u Centru i ovakva savjetovanja, koja će Centar i u buduće organizirati, građani Rijeke  upoznaju i koriste prirodnim metodama liječenja, koje su stare tisućama godina i pomogle su milijunima ljudi diljem svijeta u izlječenju različitih bolesti i tegoba.

Istaknula je da je i sama u naporima da pomogne svojoj oboljeloj majci, nakon svih zvaničnih terapija koje je mama koristila, kvalitetu zdravlja i života postigla kad se počela liječiti ovim prirodnim, neinvazivnim metodama koje nam je dala priroda na dar. Od tud je proizašla njezina želja da se školuje za bioterapeuta, čime je do danas pomogla stotinama ljudu u izliječenju, a za mnoge zvanična medicina više nije imala odgovora kako im pomoći.

Nazočnima se je zatim obratio  Zvonko Grgić, gost savjetovanja, iscjelitelj i licenirani terapeut. Zvonko Grgić rekao je da se oblicima Bowenove, Dorn Breuss i Kocuban Shaolin terapija  služi sve veći broj fizioterapeuta, kiropraktičara i osteopata diljem svijeta za liječenje oboljelih, pogotovo za oslobađanje od boli kod onih oboljenja gdje je prisutna jaka bol, te da su postupci vrlo učinkoviti kod različitih tegoba mišićno-koštanog i živčanog sustava i različitih kroničnih stanja. Iscjeljujući pomažu u procesu uspostavljanja ravnoteže energije i djeluju na otpuštanje blokada na fizičkim, psihičkim i duhovnim razinama.

Po završenom savjetovanju svi zainteresirani imali su mogućnost za pojedinačne konzultacije i pregled, a dobili su i niz korisnih zdrastvenih savjeta. Većina se odlučila za terapije, a Centar je za potrebe građana osigurao terapeutu Zvonku Grgiću dvodnevni boravak i liječenje u Biohealingu Rijeka.

Mirna Međimorec

Objavljeno: 24. veljače 2009. | Kategorija: Aktualno |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka