Biohealing > GODINE STVARNO VIŠE NISU PROBLEM – POMLADITE LICE I PREOKRENITE ZNAKOVE STARENJA NA LICU I ČITAVOM TIJELU

GODINE STVARNO VIŠE NISU PROBLEM – POMLADITE LICE I PREOKRENITE ZNAKOVE STARENJA NA LICU I ČITAVOM TIJELU

energetski face liftŠto ako je moguće da se podmladite i toliko promijenite da Vas ne prepoznaju?

Što ako možete skinuti 5 ili 10 godina s Vašeg lica bez plastičnih operacija, skupih kozmetičkih preparata, botoxa i sl.?

ACCESS FACE LIFT JE NEVJEROJATAN ENERGETSKI PROCES ZA POMLADIVANJE I ZAUSTAVLJANJE STARENJA NA LICU I ČITAVOM TIJELU.
Tehniku provodi dipl. bioterapeutkinja MARINA TAUKOVIĆ sa bogatim dugogodišnjim iskustvom, znanjem i vještinama u holističkoj medicini….

ACCESS FACE LIFT je inovativna i vrlo snažna energetska tehnika, čiji je osnovni cilj pomlađivanje i zaustavljanje znakova starenja na licu i čitavom tijelu.

ACCESSS FACE LIFT je snazan energetski proces kojim se može pomladit i skinut 5 do 10 godina sa lica, bez plastičnih operacija, skupih kozmetičkih preparata, botoxa i sl.
Promjena koja se događa ACCESS FACE LIFT-om je jako duboka i ona dolazi iznutra. Kada promjena dolazi iznutra tada su i rezultati vidljivi i trajni.

ACCESS FACE LIFT vrlo je priznata i prihvaćena tehnika pomlađivanja u zapadnim zemljama i Americi, a njena primjena na ovim prostorima inovativno se primjenjuje u Biohealingu – Centru za bioterapiju Rijeka.

Informacije o prijavama i cijeni ACCESS FACE LIFT-a mogu se dobit u Biohealingu – Centru za bioterapiju Rijeka, tel. 051 345 234, gsm 095 345 2948, e-mail: biohealing.com@gmail.com

Objavljeno: 10. srpnja 2014. | Kategorija: Aktualno |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka