Biohealing > Marina i Mirna prošetat će 6.Riječkim stepenicama

Marina i Mirna prošetat će 6.Riječkim stepenicama

6. Riječke stepenice, modna manifestacija večernjih haljina i odijela renomiranih hrvatskih modnih kuća i dizajnera održat će se šestu godinu za redom u petak 24. kolovoza 2012. s početkom u 20 i 30 sati.

Ovo atraktivno modno događanje, na prelijepim kamenim stubama uz Grand hotel Bonaviu u Rijeci, najznačajnije je i najveće modno događanje u regiji, a danas je i jedno od vodećih modnih događanja u Hrvatskoj.

Cilj manifestacije Riječke stepenice je promocija i poticanje razvoja hrvatske tekstilne industrije, kroz promociju velikih hrvatskih modnih kuća i hrvatskog dizajna, a brojni izlagači, sudionici i mediji koji se svake godine odazovu manifestaciji prepoznali su u njoj važan gospodarski i društveni značaj za domaću modnu i tekstilnu industriju.

Riječke stepenice postale su dio turističke atrakcije Gada Rijeke i produžetak Riječkih ljetnih noći, kao i turističke ponude na Kvarneru.

Kolekcije večernjih haljina i odijela predstaviti će Mura, RIO, Lurex, Siscia, Vesna Sposa, Hero4Heroes, Callegari, Antonela Gregorović, Petra Fledrović,  Daniela Martinović i Eni Surijan. Od modnih dodataka posjetitelji će moći vidjeti kolekciju nakita ZAKS, najnovije trendove iz  kožne galanterije Galko, te naočale očne optike Ghetaldus Rijeka. Glamurozne frizure na revijama radi stručni tim studija Perman Experience, dok make-up potpisuju Paola Peček i Iva Peradenić iz Rijeke.

Pokrovitelji manifestacije su Grand hotel Bonavia, Grad Rijeka, Turistička zajednica Grada Rijeke, Primorsko-goranska županija i HKG Župnijska komora Rijeka.

Uz mnoga poznata imena iz javnog, društvenog i sportskog života, ove godine doprinos manifestaciji pružit će i Biohealing Rijeka, a Marina, bioterapeutkinja i Mirna, glasnogovornica Centra prošetat će Riječkim stepenicama u kreacijama renomiranih domaćih modnih dizajnera.

U slučaju kiše 6.Riječke stepenice održati će se 31.kolovoza. Dobro došli ! Ulaz na revije je slobodan za sve posjetitelje.

Više o Riječkim stepenicama možete saznati na http://www.rijecke-stepenice.com/ i u našoj galeriji fotografija http://www.biohealing.com.hr/galerija/nggallery/galerija/6-rijecke-stepenice-24-kolovoza-2012/

 

Objavljeno: 06. kolovoza 2012. | Kategorija: Aktualno |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka