Biohealing > Negativan utjecaj štetnih zračenja kao mogući uzročnik teških oboljenja

Negativan utjecaj štetnih zračenja kao mogući uzročnik teških oboljenja

Srijeda, 27.siječnja 2010., u 18.00 sati, Makedonsko kulturno društvo Ilinden (Matačićeva 5, Rijeka) predavanje za građane

Organizator: Biohealing – Centar za bioterapiju Rijeka

Gost predavač: Ivan Kopić, radiestezist i stručnjak za patološka zračenja

PejzažPoznato je od najstarijih vremena kako postoje mjesta koja su pogubna za čovjekovo zdravlje ako se na njima duže zadržava, kao i ona mjesta na kojima se čovjek dobro osjeća i ona koja ga čine otpornijim za razna oboljenja ili doprinose bržem ozdravljenju oboljelih organa. Još su stari Kinezi znali za to, pa su pomno birali mjesta svojih nastambi, a posebno mjesta za gradnju hramova.

Geobiologija (grana znanosti koja obuhvaća medicinu, arhitekturu i fiziku i bavi se odnosom čovjeka i okoliša) nesporno potvrđuje da štetna zračenja direktno utječu na osjećanja i zdravlje čovjeka, a efekti pogrešnog mjesta spavanja i boravka čovjeka, dovode do katastrofalnih posljedica po stanice ljudskog organizma i uopće živih bića. Ne zrače samo podzemne vode, iako su one najopasniji izvor takvih zračenja, nego i rasjedi u tlu, geološki lomovi, telefonske centrale, poštanski radari, radio i TV odašiljači, antene za mobilnu telefoniju, visoko-naponski trafoi, dalekovodi, radioaktivni gromobrani i stare kućne instalacije, kompjuteri, te globalna Hartmannova i Curryeva mreža.

Da li spavate na dobrom mjestu?

Pogotovo kad je u pitanju mjesto spavanja potrebno se udaljiti iz područja štetnog zračenja u čistu zonu. Ukoliko to nije moguće niti na koji način potrebno je primjenti učinkovite zaštite.

Mjerenjem se utvrđuje nivo štetnosti, vrsta zračenja i razmak između valova štetnih zračenja. Važno: za mjerenja pozovite ovlaštene osobe i tvrtke koje će vam OBAVEZNO izdati pismeni radiestezijski nalaz sa skicom sobe, ucrtanim štetnim zračenjima, te zone preporučljive za boravak. Tvrtka Legenda d.o.o.o jedna je od rijetkih u Hrvatskoj čiji će vam certificirani radiestezisti izdati pismeni radiestezijski nalaz sa svim pripadajućim skicama, a njihove Lakhovsky Bio Magnetic zaštite spadaju u sam vrh kvalitete po učinkovitosti zaštite.

Objavljeno: 27. siječnja 2010. | Kategorija: Aktualno |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka