Biohealing > Novosti: Theta iscjeljivanje u Biohealingu Rijeka

Novosti: Theta iscjeljivanje u Biohealingu Rijeka

ThetaHealing1U cilju unapređenja zdravlja i očuvanja kvalitete života našim korisnicima omogućili smo nove metode koje provode naši vanjski suradnici, priznati stručnjaci.

U Biohealingu Rijeka naši korisnici od sada mogu napravit i theta iscjeljivanja. Theta iscjeljivanje je model moćnog energetskog iscjeljivanja koji je utemeljila Vianna Stibal. To je meditativan proces koji iscjeljuje na svim razinama našeg bića – fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj.

Theta iscjeljivanje provodi certificirana theta praktičarka i instruktorica Verica Mladenić Lipošćak, koja ima bogato iskustvo u radu s korisnicima i mnogobrojne edukacije za praktičare i instruktore u Theta iscjeljivanju.

ThetaHealing tretmani održavaju se svaku srijedu, od 16.30 do 21.00 sat. Terapeut ima individualan pristup korisniku i terapija traje 90 minuta. Rezervacija termina može se učinit osobno u Centru, putem kontakt telefona 051 345 294 ili na e-mail: biohealing.com@gmail.com

ThetaHealing  je jedan od najčudesnijih i najmoćnijih načina iscjeljivanja, samospoznaje i duhovnosti. Tretman se sastoji od razgovora terapeuta i klijenta,  temeljen na pitanjima i odgovorima klijenta pri čemu klijent određuje o čemu će se razgovarati, određuje prioritete i područje rada. Ono što theta healing izdvaja od ostalih načina iscjeljivanja je cilj – otklanjanje uzroka tegobe ili bolesti što rezultira i rješavanje simptoma bolesti i tegoba. Uzroci  leže u našoj podsvjesti, genetskom naslijeđu, iskustvu stečenom kroz život, vjerovanjima, traumama, kolektivnoj svijesti.

ThetaHeling metodom moguće je raditi iscjeljivanje svih psihofizičkih neravnoteža i bolesti:

koštanog sustava (reumatski artritis, pritisnut i ukliješten disk, osteoporoza, uganuća, prijelomi)

endokrinog sustava (uravnoteženje hormona, rad žlijezde hipofize, epifize, štitnjače…)

probavnog sustava (Chronova bolest, rak, bulimija i anoreksija, polipi, ciroa, hepatitis…)

dišnog sustava (astma, alergije, bronhitis, sinusi, upale…)

bolesti krvi i limfe (anemija, leukemija, trombocitopenija, varikozne vene,  hemaroidi)

koža (rane, psorijaza, ekcem, urtikarija…)

oči (astigmatizam, glaukom, kratkovidnost, dalekovidnost…)

bolesti mozga (depresija, tumori, epilepsija, Alzheimerova i Parkinsonova bolest…)

mokraćnog i reproduktivnog sustava, mišića, živaca, ovisnosti, glavobolje,

kamenci

kod uklanjanja stanja obeshrabrenosti, nesanice, kod želje za prestankom pušenja, kod stanja kad imamo osjećaj da nosimo teret cijeloga svijeta, osjećaja da smo ‘blokirani’ u životnim situacijama, a preporuča se i osobama koje su doživjele traume u životu. Izuzetno jeučinkovita kod uklanjanja različitih strahova, a preporuča se osobama svih životnih dobi

Objavljeno: 18. rujna 2013. | Kategorija: Aktualno |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka