Biohealing > Osnovni DNK tečaj Theta iscjeljivanja

Osnovni DNK tečaj Theta iscjeljivanja

LaVie_0046aU nizu aktivnosti naše udruge, a sa  ciljem unapređenja mentalnog i fizičkog zdravlja Biohealing – Centar za bioterapiju Rijeka obavještava sve svoje korisnike da smo za njih organizirali edukaciju : Osnovni DNK tečaj Theta iscjeljivanja, kako bi radili na sebi i mogli pomoć ostalima.

Edukaciju će održat Verica Mladenić Lipošćak, certificirana ThetaHealing terapeutkinje i instruktorica metode, koja u našem Centru provodi terapije i ima bogato, višegodišnje iskustvo u radu.

Osnovni DNK tečaj iscjeljivanja održat će se od 29.11. do 01.12.2013. g. (petak od 17.30 do 21 sat, te subotu i nedjelju od 10 do 19 sati) s pauzama za ručak i osvježenje.
Polaznici će dobit sav potreban materijal na hrvatskom jeziku. Po završetku edukacije učesnicima se dodjeljuje certfikat.

Prijavu možete izvršit na telefon Centra Biohealing 051 345 294, kao i sve informacije o edukaciji i cijeni tečaja.

Kako znanje Osnovnog DNK tečaja Theta iscjeljivanja koristit u vlastitom životu i svakodnevnim aktivnostima

Objavljeno: 26. studenog 2013. | Kategorija: Aktualno |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka