Biohealing > Posjetite nas na sajmu VITAplus

Posjetite nas na sajmu VITAplus

Pred nama je 5. sajam unapređenja kvalitete života VITA plus koji će se održati od  20. do 23. listopada 2011.  (od četvrtaka do nedjelje) u samom centru grada Rijeke, na prostoru Gata Karoline riječke.

Sajam  VITAplus  usmjeren je suvremenim trendovima unapređenja kvalitete života. Obuhvaća trendove, nova saznanja i smjernice za zdrav i kvalitetan život osoba svih životnih dobi.

Program izlaganja obuhvaća: usluge zdravstvene djelatnosti, medicinsku kozmetologiju, fizikalnu medicinu i terapiju, zdravstveno osiguranje, terme – toplice i lječilišta, proizvode za očuvanje zdravlja i ljepote, kozmetiku, papirnu konfekciju i higijenske proizvode, autohtone eno-gastro proizvode.

Centar Biohealing predstavljat će se na štandu Gada Rijeke, gdje će se predstavljate interesne grupe građana za podršku osobama s invaliditetom pri projektnom uredu Rijeka zdravi grad.

INFORMACIJE ZA POSJETITELJE:

MJESTO ODRŽAVANJA: Rijeka – Putnička obala, Gat Karoline Riječke (montažni paviljon)

VRIJEME ODRŽAVANJA: od 20. rujna do 23. listopada 2011. (četvrtak – nedjelja)

RADNO VRIJEME ZA POSJETITELJE: od 10,00 do 19,00 sati, nedjelja od 10,00 do 17,00 sati

ULAZ  ZA POSJETITELJE – SLOBODAN

Objavljeno: 17. listopada 2011. | Kategorija: Aktualno |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka