Biohealing > Povodom Svjetskog dana bolesnika: Forum kazalište “Pošto život”

Povodom Svjetskog dana bolesnika: Forum kazalište “Pošto život”

pošto život

Centar Biohealing i ove se godine aktivno uključio u obilježavanje Svjetskog dana bolesnika, a tema bolesti, liječenja i prava bolesnika jedna je od značajnih tema u društvu. Biohealing izrazitu pozornost posvećuje bolesnima, kao i svima onima koji žele održati i sačuvati zdravlje, o čemu svjedoči suradnja sa brojnim institucijama i udrugama; Ligom za borbu protiv raka PGŽ-Klub Mirta, Društvom za multiplusklerozu PGŽ, DIROM Rijeka-Udrugom za pomoć djeci s poteškoćama u razvoju, Udrugom Tyria-oboljele štitnjače, Zborom rukometnih sudaca Rijeka i Triatlon klubom Rival iz Rijeke.
U srijedu, 29.veljače 2012., sa početkom u 17.30 sati u HKD-u Sušak, Strossmayerova 1, Rijeka održat će se forum kazališna predstava “Pošto život”.
Članovi Interesne grupe građana za podršku osobama s invaliditetom projekta “Rijeka – zdravi grad”, predstavom želje obilježiti Svjetski dan bolesnika na nešto drugačiji način.

Inače, predstava je trebala biti održana 11.veljače, ali je zbog izuzetno loših vremenskih prilika morala biti otkazana.

“Pošto život” bavi se temom bolesti, liječenja i prava bolesnika, a nastala je zahvaljujući višegodišnjoj suradnji s Društvom za kibernetiku psihoterapije i forum-kazališnom skupinom “Alarm” iz Rijeke. Ulaz je za sve posjetitelje slobodan.

Svjetski dan bolesnika ustanovio je papa Ivan Pavao II prije dvadeset godina. Poruka ovogodišnjeg, 20. svjetskog dan bolesnika je: “Ustani! Idi! Tvoja te vjera spasila!” (Lk 17, 19)
Bioenergija – Pružimo ruke za zdravlje čovječanstva – sa prošlogodišnjeg obilježavanja Svjetskog dana bolesnika, vjećnica Grada Rijeke

Objavljeno: 27. veljače 2012. | Kategorija: Aktualno |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka