Biohealing > Predavanje o bioterapiji za osobe starije životne dobi

Predavanje o bioterapiji za osobe starije životne dobi

U okviru projekta “Zdravi grad” Biohealing-Centar za bioterapiju Rijeka započeo suradnju sa osobama starije životne dobi.

Projekt "Rijeka - zdravi grad"

Projekt "Rijeka - zdravi grad"

U sklopu projekta “Zdravi grad”, Biohealing-Centar za bioterapiju Rijeka, u srijedu, 28. travnja s početkom u 17.00 sati, u Klubu umirovljenika i starijih osoba Srdoči, Srdoči 66a, održat će predavanje za osobe starije životne dobi: “Bioterapija komplementarna metoda koja ima značajnu ulogu u očuvanje zdravlja i rješavanju različitih bolesti i tegoba”.

Cilj predavanja je upoznati osobe starije životne dobi sa bioterapijom, prirodnom, energetskom, neinvazivnom metodom koja pruža potporu u održavanju i očuvanju psihofizičkog zdravlja, kao i rješavanju različitih bolesti i tegoba.

U sklopu projekta “Zdravi grad” planira se s Biohealingom-Centrom za bioterapiju Rijeka održati niz radionica i predavanja sa aktivnim učešćem naših starijih sugrađana , a u cilju zdravog načina života i poboljšanja kvalitete života.

(I. Deže-Starčević)

Fotografije iz kluba umirovljenika i starijih osoba Srdoči:

Predavanje

Klub umirovljenika i starijih osoba Srdoči

Klub umirovljenika i starijih osoba Srdoči

Humanitarna prodaja za Dječju bolnicu Kantrida

Objavljeno: 28. travnja 2010. | Kategorija: Aktualno |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka