Biohealing > Predavanje u Biohealingu – Kako se riješiti neželjenih navika i ponašanja pomoću hipnoze

Predavanje u Biohealingu – Kako se riješiti neželjenih navika i ponašanja pomoću hipnoze

LaVie_0057aU srijedu, 11. prosinca 2013., sa početkom u 18.00 sati, u Biohealingu-Centru za bioterapiju Rijeka, Moše Albaharija 6B, Rijeka održat će se predavanje “Kako se riješit neželjenih navika i ponašanja pomoću hopnoze“.

Predavanje će održat Branimir Takač, certificirani hipnoterapeut sa višegodišnjim iskustvom u radu. Za sve prisutne bit će demonstrirana hipnozu na djelu, a kroz predavanje građani će se upoznat  što je točno hipnoza, kako nam hipnoza može pomoć i kako utječe na promjenu naših neželjenih navika i ponašanja, što je model uma sa stajališta hipnoze, kako smo programirani i kakvi su nam obrasci ponašanja.

Ulaz je za sve slobodan, a zbog velikog interesa i ograničenog broja mjesta primamo predbilježe za predavanje na telefon Centra, 051 345 294 ili putem e-maila: biohealing.com@gmail.com.

Copy of hipnoza mozak1Svaki čovjek ima bar jednu lošu naviku.  Navike same po sebi nisu loše. Štoviše, dobre navike daju nam mogućnost veće efikasnosti, štede nam vrijeme i omogućuju bolje napredovanje u životu.

Ali, loše navike mogu itekako ometatati zdravlje, sreću, samopouzdanje, rezultate na poslu, u obitelji, školi i u društvenom životu, te nas mogu dovest u probleme i neželjene situacije. Pušenje, debljina, loši sportski rezultati, loše učenje, strahovi, panike, fobije su dio tih neželjenih navika i ponašanja, a hipnozom se one upravo uspješno rješavaju.

Objavljeno: 04. prosinca 2013. | Kategorija: Aktualno |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka