Centar za bioterapiju – Marina Tauković licencirana terapeutkinja bioterapije po metodi Zdenka Domančića lic no.50

Biohealing > Promocija i licenciranje – Potvrda rada, visoke stručnosti i kompetencije u provođenju bioterapija po metodi Zdenka Domančića

Promocija i licenciranje – Potvrda rada, visoke stručnosti i kompetencije u provođenju bioterapija po metodi Zdenka Domančića

promocija i licenciranje Marina Tauković

Marina Tauković, terapeutkinja bioterapije po metodi Zdenka Domančića i voditeljica Biohealing – Centra za bioterapiju Rijeka među prvim je licenciranim terapeutima u Republici Hrvatskoj.

U nazočnosti pedesetak članova udruge „Bioterapija po metodi Zdenka Domančića“, u opatijskom hotelu „Adriatic“, u nedjelju, 18.siječnja 2015., promovirani  su terapeuti Bioterapije po metodi Zdenka Domančića, a dvadeset i četvorici terapeuta, među njima i Marini Tauković,  uručene su licence za rad.

Marina Tauković, svoje bogato višegodišnje iskustvo i rad u pružanju bioterapija oplemenila je višegodišnjim školovanjem za terapeuta bioterapije po metodi Zdenka Domančića, prvo u Sloveniji, završivši sva tri stupnja školovanja na bioenergetskoj klinici Zdenka Domančića, te od polovice prošle godine  u Ustanovi ProgramPLUS, po čijem je završetku, u nedjelju, promovirana i licencirana za terapeuta bioterapije po metodi Zdenka Domančića, što je izuzetna čast i potvrda stručnog i kvalitetnog rada kojem teži Biohealing – Centar za bioterapiju Rijeka, čiji se stručni tim konstantno educira u području očuvanja zdravlja.

…više o svemu možete pročitat u Novom listu na http://www.novilist.hr/Zivot-i-stil/Promovirane-nove-generacije-Domancicevih-terapeuta

Objavljeno: 20. siječnja 2015. | Kategorija: Aktualno |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice centra za bioterapiju Biohealing Rijeka