Biohealing > Sajam unapređenja kvalitete života – VITAplus

Sajam unapređenja kvalitete života – VITAplus

U okviru projekta Rijeka Zdravi grad, Biohealing – Centar za bioterapiju Rijeka predstavit će se na ovogodišnjem sajmu unapređenja kvalitete života – VITAplus

Vita Plus

Vita Plus

Sajam  VITAplus  usmjeren je suvremenim trendovima unapređenja kvalitete života i mjesto je neposrednog povezivanja svih onih koji djeluju na području očuvanja i unapređenja zdravlja i kvalitete življenja, omogućava razmjenu ideja, vještina, iskustva i znanja kao i primjenu novih, uz međusobno uvažavanje specifičnosti  i interdisciplinarni pristup očuvanju i unapređenju zdravlja.

INFORMACIJE ZA  POSJETITELJE:
Mjesto održavanja:  Rijeka – Putnička obala, prostor Gata Karoline riječke
Vrijeme održavanja:  30. rujna – 3. listopada  2010. (četvrtak – nedjelja)

RADNO VRIJEME ZA POSJETITELJE:
30. 09. – od 9,00 do 19,00
1. – 3. 10. – od 9,00 do 19,00

Program izlaganja VITAplusa obuhvatio je zdravu prehranu i dodatke hrani, aktivan odmor, toplice i liječilišta, djelatnosti u cilju poboljšanja psihofizičkog zdravlja osoba srednje i starije životne dobi, zdravstvena osiguranja i usluge, predstavljanje djelovanja Hrvatskog crvenog križa, udruga i interesnih grupa građana, proizvoda i usluga wellness, fitness i beauty programa, kao i poticanja i prakticiranja tjelovježbe, sporta i rekreacije.

Biohealing – Centar za bioterapiju Rijeka svoje djelovanje i rad na Vitaplusu predstavio je u okviru predstavljanja interesnih skupina građana koje su obuhvaćene programom rada Projektnog ureda “RIJEKA ZDRAVI GRAD”, koji djeluje pri Odjelu gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Rijeke. Uz Biohealing Rijeka, predstavili su se Društvo multiple skleroze Rijeka, Mirta-Klub žena liječenih od ginekoloških malignih bolesti Rijeka, Rijeka 21-Udruga za sindrom down Rijeka, Udruga invalida distrofičara PGŽ, Udruga liječenih i oboljelih od hepatitisa “Hepatos” Rijeka, Udruga osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Rijeka, Udruga roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s posebnim potrebama “Anđeli” Rijeka, Udruga umirovljenika Rijeka kreativne radionice +50, Udruga zdrav život Rijeka i Hrvatski crveni križ-Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka.

Galerija fotografija sa VITAplus: ovdje >>

Objavljeno: 17. rujna 2010. | Kategorija: Aktualno |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka