Biohealing > Slikanje aura kamerom – Dijagnosticiranje tjelesnih i duševnih poremećaje u Biohealingu Rijeka

Slikanje aura kamerom – Dijagnosticiranje tjelesnih i duševnih poremećaje u Biohealingu Rijeka

 

slikanje - aure

Biohealing Rijeka obavještava članove i sve zainteresirane da 29. siječnja 2015 u periodu od 14.00 do 17.00 sati mogu napraviti slikanje aura kameromu u Biohealingu Rijeka pod vodstvom doktora prirodne medicine Joška Odera u svrhu  dijagnosticiranja različitih tjelesnih i duševnih poremećaja. Za slikanje i dijagnostiku aura kamerom potrebno je prethodno rezervirat termin na gsm 095 345 2948 ili e-mail: biohealing.com@gmail.com

Aura kamera multimedialni sustav koristi tehnologiju očitavanja podataka emg. mišićne aktivnosti, eta elektro dermalne aktivnosti, eeg moždane valove,otkucaje srca i disanje. S ovim informacijama, moguća je slika aure, s kojom se pozorno analizira stanje uma, duha i tijela.Analiza aure pruža vrijedne informacije i pomoć o stanju osobe,rješavanju problema, prevenciji i spriječavanje pojave bolesti.Analizom aure dobiva se dubinska analiza čovjeka – njegove pozitivne i negativne značajke , energetske blokade na fizičkoj, emocionalnoj
I duhovno-mentalnoj razini, uzrok problema, stanje našeg zdravlja itd. i upoznavanje sposobnosti, kojih možda nismo svijesni.
Cijena: slikanje 190,00kn; zvještaj o energetskom stanju tijelo na 23 stranice(raport) 150,00 kn
slikanje aure

Objavljeno: 15. prosinca 2015. | Kategorija: Aktualno |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka