Biohealing > Sustav osiguranja kvalitete SOKNO

Sustav osiguranja kvalitete SOKNO

Korak ka održivosti organizacija civilnog društva

Igor Vidaček

Igor Vidaček, Igor Vidaček, predstojnik Ureda za udruge Vlade RH

19. travnja 2010. u Grand hotelu Bonavia, Rijeka održana je Konferencija SOKNO o sustavu kvalitete za neprofitne organizacije s područja Primorsko-goranske, Istarske i Ličko-senjske županije.

Približavanjem Republike Hrvatske Europskoj uniji pitanje kvalitete postaje neophodno za odgovornost u radu i pružanju usluga neprofitnih organizacija. U cilju što uspješnijeg odgovaranja na potrebe svojih korisnika/ca organizacije moraju kontinuirano raditi na unapređenju kvalitete svoga rada u svim svojim segmentima.

Cilj Konferencije je pružanje informacija o sustavu osiguranja kvalitete SOKNO i način njegove primjene u organizaciji. Konferencija je uključivala kombinaciju plenarnih izlaganja i rada u radionicama, kako bi se sudionici detaljno upoznali s načinom primjene SOKNO sustava u organizaciji.
Organizator Konferencije SOKNO je Smart, u suradnji sa TACSO uredom u Hrvatskoj, a uz potporu Grada Rijeke i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Na Konferenciji SOKNO sudjelovalo je pedset predstavnika neprofitnih organizacija sa područja Primorsko-goranske, Istarske i Ličko-senjske županije, među kojima većina tek započinje sa primjenom SOKNO sustava kvalitete. Crveni križ Istarske županije sustav već implementira u svoj rad, a na Konferenciji su istakli da se time podigla kvaliteta rada u svim segmentima, pogotovo u pružanju usluga svojim korisnicima.

Konferencija SOKNO

Konferencija SOKNO

Konferencija SOKNO - predavači

Konferencija SOKNO - predavači

Objavljeno: 19. travnja 2010. | Kategorija: Aktualno |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka