Biohealing > Terapije hipnozom u Biohealing centru

Terapije hipnozom u Biohealing centru

slobodaU cilju unapređenja mentalnog i fizičkog zdravlja naših korisnika u Biohealingu – Centru Rijeka od sada imate mogućnost napravit i terapije hipnozom.

Hipnoza je vrlo uspješna u rješavanju mnogobrojnih problema, a naročito kod astmi, ćelavosti, noćnog škripanja zubiju, depresija, mokrenja u krevet, glavobolja, nesanica, svrbeža, mucanja, nervoza, svih vrsta strahova i fobija, grickanja noktiju, odlaganja za sutra, neuspjeha u prodaji, straha od javnog nastupa, straha kod vožnje, odvikavanja od pušenja, za postizanje samodiscipline, uspijeha u životu, poboljšanja samopouzdanja, memorije, kontrole bola, kod tretman mršavljenja, povećanja sportskih rezultata, uklanjanje stresa…

Terapije hipnozom provode se pod stručnim vodstvom Branimira Takača, certificiranog hipnoterapeuta sa uspješnim višegodišnjim iskustvom u radu, koji je zvanje i stručnost stekao na Omni Hypnosis Training Centar of Slovenia (OHTC of Slovenia-slovenska filijala američke škole) i član je Američkog saveza za Hipnoterapiju (NATIONAL BOARD OF HYPNOSIS), a stručni naziv koji mu je dodijeljen glasi: Board Certified Hypnotist.

Hipnoze se održavaju svaki utorak i četvrtak, od 16.00 do 20.15 sat. Terapeut ima individualan pristup korisniku i terapija traje 120 minuta, a termini su 16.00 sati do 18.00 sati i 18.15 sati do 20.15 sat, a više o terapiji hipnozom saznajte na; http://takac-hipno.hr/

Objavljeno: 07. listopada 2013. | Kategorija: Aktualno |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka