Biohealing > Zdravstveni turizam u Biohealingu Rijeka !

Zdravstveni turizam u Biohealingu Rijeka !

Centar Biohealing Rijeka obavještava sve goste koji će Kvarner i Sjeverni Jadran odabrati za destinaciju za godišnji odmor, kao i mjesno stanovništvo, da će Centar i u ljetnim mjesecima pružati usluge svojim korisnicima, kao i sve ostale dane u godini. Sve informacije i rezervacije termina za bioterapiju, kao i informacije vezane za  smještaj, organizaciju slobodnog vremena i dolazak možete naći na www.biohealing.com.hr/kontakt/

Vrijeme za odmor provedite na najbolji način, a više možete saznati na stranicama austrijskog turoperatora Kvarner turistik http://www.kvarner-touristik.com/Bioterapija.aspx. Unaprijedite svoje zdravlje ! Na tome putu Biohealing Rijeka Vaš je pouzdan partner ! Dobro došli u naš Centar !

Objavljeno: 01. kolovoza 2012. | Kategorija: Aktualno |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka