Biohealing > Bioenergija

Bioenergija

Kako Vam bioenergija može pomoći?

Bioenergija je vrlo moćna u obrani od stresa, poticanju imuniteta i liječenju svih bolesti i tegoba.

Ako su blokirani tijekovi energije, organizmu treba pomoć izvana da opet sam uspostavi prirodnu energetsku ravnotežu i da liječi samog sebe. U tome mu pomaže bioenergija.

Bioenergijom bioterapeut vraća protok energije kroz tijelo, te nadopunjava izgubljenu energiju i obnavlja je prirodnim putem, a tijelo i duh sa optimalnom količinom energije održava zdravim ili ozdravljuje samog sebe.

BIOFOTONI

Živi organizmi primaju i emitiraju svijetlosno zračenje, što na znanstven način objašnjava utjecaj jednog bio polja na drugo bio polje kod bioterapije.

U filmu “Living light: Biophotons and the Human Body” prof. Fritz-Albert Popp,osnivač Svjetskog institua za biofiziku iz Njemačke govori o svjetlosnom i elektromagnetskom polju živih organizama s aspekta znanstvenih istraživanja biofotona, kao i o primjeni biofotona. Film ima dva dijela:

“Living light: Biophotons and the Human Body”, 1. dio

“Living light: Biophotons and the Human Body”, 2. dio

ENERGETSKO POLJE ČOVJEKA – prikaz

Energetska sjecišta (čakre) energetskih kanala (meridijana) u čovjeku:

Bioenergija

Energetske točke - čakre

1. leži na početku kičme, kraj trtice, povezan je s nadbubrežnom žlijezdom i upravlja kičmom i bubrezima, crvene je boje i upravlja s tjelesim osjetima ugoda/bol

2. leži nad genitalijama, četiri prsta ispod pupka, naranđaste je boje,povezan je sa spolnim žlijezdama i utječe na sustav reprodukcije

3. leži u području želuca, žute je boje i utječe na naša mentalna i linearna razmišljanja, povezan je s gušteračom koja regulira razinu šećera u krvi

4. smješten je iznad prsne kosti, zelene je boje, a povezan je s timusom, koji u značajnoj mjeri djeluje na imunološki sustav

5. svijetloplave boje, leži u predjelu grla i djeluje na štitnjaču, te upravlja izmjenom tvari, bronhijalnim i govornim sistemom, plućima i probavnim traktom

6. indigo plave boje, zove se još „treće oko“ ili „oko mudrosti“, nalazi se u sredini, iznad korjena nosa, povezan je s hipofizom, te upravlja malim mozgom, lijevim okom, nosom, ušima i živčanim sustavom

8. lila boje, leži na vrhu glave, tik iza tjemena, odgovara epifizi i upravlja velikim mozgom, desnim okom, živčanim i mišićnim sustavom, te kožom.

Kirlianove fotografije ruke, prsta i tijela zorno prikazuju jedan dio elektromagnetskog omotača čovjeka:

Kirlianova fotografija (prsti, šaka)

Kirlianova fotografija (prsti, šaka)

Kirlianova fotografija (tijelo)

Kirlianova fotografija (tijelo)

Bioenergija foto

Kirlianova fotografija (ruka)

Bioenergija je vrlo djelotvorna metoda kod svih bolesti i tegoba, a pogotovo onih oboljenja koje službena medicina smatra neizlječivima. Ova metoda preporuča se i kao vrlo djelotvorna za prevenciju, odnosno za podizanje imuniteta i održavanje dobre cirkulacije.

Unutar moćnog magnetnog polja kisik dobiva svoje pravo značenje. Kisik unutar same stanice aktivno djeluje prilikom energijske transformacije i to kao prenositelj višeg stupnja energije unutar parametra zemaljskoga magnetnog polja.

Čovjek se sastoji od energije i tvari, između kojih cirkulira krv. Upravo je krv istovremeno tvar i energija, a zbog kisikovih paramagnetskih osobina krv u tijelu djeluje kao pretvarač zemljine i svemirske energije. Sve sile svemira, uključujući i silu ljudske svijesti su preobrazbe svemirske energije.

Naše se kompletno fizičko i mentalno tijelo konstantno opskrbljuje životnom energijom, bez koje život ne bi bio moguć. Ta se energija osjeća kako iz Zemlje, tako i iz visina i ona omogućava život na našem planetu.

Kisik u tijelu

Kisik u tijelu

Zbog cjelokupne životne, univerzalne energije izmjenjuju se meridijani-energetski kanali koji su prisutni u ljudima, biljkama i životinjama. Energetski se tokovi nalaze u blizini živaca, te se informacija i energija prenose izvan samoga živca i tako proizvode pojavu skin efekta. Tijelo je energijski sustav, koji je u konstantnoj interakciji sa svojom okolinom koja okružuje i izmjenjuje. Zbog te činjenice postoje razumljivi procesi oživljavanja oboljelog informativnog toka, na kojima se bazira liječenje Zdenka Domančića.

PSIHOKINEZA

Psihokineza

Psihokineza

Sastavni je dio bioterapijskog tretmana. Ona služi kao dijagnostičko i demonstracijsko sredstvo bioterapeutu.

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka