Biohealing > Bioenergija > Bioterapija po metodi Zdenka Domančića

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića

Zdenko Domančić i Marina Tauković

Zdenko Domančić i Marina Tauković

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) još je 1976. godine otvorila pitanje potrebe za studijom novih pristupa medicini i pomicanja znanstvenih granica, čime je dan temelj za razvoj novih metoda u liječenju, pa tako i bioenergetskom konceptu medicine.

Zdenko Domančić, svjetski priznati iscjelitelj svoju je profesionalnost i stručnost opravdao pred Zdravstvenom komisijom 1984. godine, što dodatno potvrđuje kvalitetu njegova rada i djelovanja.

Ured za znanost slovenskog Ministarstva za školstvo, znanost i sport, 2003. godine, poduzeo je također detaljno, stručno ispitivanje i znanstvene provjere, te donio zaključak da je “bioenergetika Zdenka Domančića v smislu pomoči bolnim v interesu Republike Slovenije”.

Poslije toga, ovom metodom izvedeni su iznimno uspješni eksperimenti na onkološkom institutu u Ljubljani, na dvanaest najtežih karcinoma i nakon tih eksperimenata slovenska država izdala je dokument kojim je potvrdila da će financirati sva buduća znanstvena istraživanja i eksperimente.

Ured Zdenka Domančića

Ured Zdenka Domančića

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića radi se više od trideset godina i obilježavaju je mnogobrojni uspjesi i vidljivi rezultati naročito na području oboljenja koje smatramo neizlječivima. Metoda je pomogla milijunima oboljelih diljem svijeta.

Svoje povjerenje Zdenku Domančiću, između ostalih, ukazali su mnogi poznati, među kojima je o svom uspješnom izlječenju medijski najviše svjedočio najbolji rukometaš svijeta Ivano Balić, skijašice Ana Jelušić i Nika Fleiss te mnogi drugi.

Intervju sa Ivano Balićem možete pogledati ovdje.

Svakako pogledajte i sljedeće dokumentarne filmove:

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka