Biohealing > Galerija

Galerija

Biohealing Rijeka od 5.3.2012. bioterapije provodi na novoj adresi

Biohealing Rijeka 5.ožujka 2012. započeo je sa radom na novoj adresi u ulici Moše Albaharija 6B. Novi prostor nalazi se u prizemlju, što omogućava laki pristup osobama koje se teško kreću i koje su u invalidnim kolicima. Prednost je i što je odmah preko puta ulice parkiralište sa predviđenim parkinim mjestima za invalide. Iz foto galerije saznajte više o novoj adresi na kojoj posluje Biohealing Rijeka.

Provođenje terapije

Nekoliko fotografija gdje možete vidjeti kako se terapija provodi

Extravagant - snimanje emisije

Extravagant, emisija o zdravlju, kulturi, glazbi i modi

Halubajski hip-hop, rock&dance za Edina LiMu Jakupija Fightera

Biohealing Rijeka uključio se u humanitarnu akciju za liječenje Edina LiMe Jakupija Fightera \"Halubajski hip-hop, rock&dance\"

Vita plus

U okviru projekta Rijeka Zdravi grad, Biohealing - Centar za bioterapiju Rijeka predstavio se na ovogodišnjem sajmu unapređenja kvalitete života - VITAplus

Utrka Dobrota

3. Kostrenski triatlon

Fotografije sa 3. Kostrenskog triatlona 2009. godine

Zdenko Domančić i Marina Tauković

Zdenko Domančić i Marina Tauković

Sajam Vita plus 2011.

Biohealing Rijeka dvije godine sudjeluje na sajmu zdravlja i unapređenja kvalitete života \"Vita plus\" u Rijeci. Prilika je to za suradnju i razmjenu iskustava sa građanima i posjetiteljima sajma, koji su uvijek jako zainteresirani za informacije o Centru i bioterapijama, bolestima i rezultatima bioterapeutskoh tretiranja bolesti.

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka