Biohealing > Kontakt

Kontakt

Adresa

Korzo 35/3 BioLaser,
51000 Rijeka, Hrvatska

Narudžbe i kontakt:

Mobitel: +385 (0)95 345 29 48
E-mail: biohealing.com@gmail.com

kontakt mapa

Opatijske ville za korisnike Biohealinga Rijeka

Korisnicima Biohealinga koji nisu iz Rijeke i okolice preporučamo vrhunski smještaj u prekrasnim Opatijskim villama. Na raspolaganju je širok izbor villa, s rasponom od nižih cijena smještaja do luksuznih villa s brojnim sadržajima i mogućnostima, a sve prema Vašim željama i mogućnostima.

Vjerujemo kako će Vam boravak u Opatiji biti ugodan. To je grad s najdužom tradicijom turizma u Hrvatskoj i grad s najviše epiteta na svijetu: Sankt Jacobi, Abbazia, Stara dama, Prva dama, Biser Jadrana, Kraljica turizma, Kraljica Jadrana, Opatija bajna…

Čarolija cijele Opatijske rivijere utkana je u njenim hotelima, villama, prekrasnim parkovima i šetnicama, što čini neponovljiv doživljaj i iskustvo. Za sve informacije kontaktirajte nas na naše kontakt telefone ili putem e-maila !

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka