Biohealing > Moje zdravlje

Moje zdravlje

ANTI-STRES PLES 23. i 24. srpnja 2012. U BIOHEALINGU RIJEKA

U Biohealingu Rijeka možete doživjeti poseban užitak anti-stres plesnih radionica.

Anti-stres ples je za svih, bez obzira na spol i životnu dob. To je ples energije i slobode kretanja, gdje nije potrebno plesno predznanje. Pokreti su intuitivni i opušteni, u skladu s našim tijelom i duhom. Antistres ples pogodan je za kombinaciju s različitim terapeutskim metodama, osobito s bioterapijom.

Anti-stres plesna readionica održava se pod vodstvom plesača i koreografa Saše Krge i počinje 23.srpnja 2012., a predbilježbe su u tijeku.

Nazovite nas i prijavite se.

Osjetite zadovoljstvo i neponovljivi užitak ! Oslobodite se stresa s anti-stres plesom u Biohealingu Rijeka !

DANI ZDRAVOG ODMORA U LOVRANU

U organizaciji Učilišta Lovran -Wellness akademije i pod pokroviteljstvom Općine Lovran i TZ Općine Lovran od 25. lipnja do 8. srpnja održavat će se Dani zdravog odmora u Lovranu.

Projekt je od općeg značaja za zdravlje i turizam, a mjesto održavanja predviđeno je na više lokacija u Lovranu, prije svega u Učilištu Lovran i Laurana Spa – Medical Wellness Centru u hotelu Lovran. Cilj je da se ova manifestacija održava tradicionalno svake godine u Lovranu, s obzirom na konstantno opadajuću kvalitetu suvremenog života uzrokovanu stresom i zagađenjem, a s ciljem očuvanja i revitalizacije psiho-fizičkih sposobnosti čovjeka.

Biohealing – Centar za bioterapiju po metodi Zdenka Domančića Rijeka predstavit će se turistima, gostima i lokalnom stanovništvu na Danima zdravog odmora u Lovranu. Od 25. lipnja na štandu Učilišta Lovran-Wellness akademije, ispred Hotela Lovran, moći će te dobiti sve informacije o nama i o bioterapijama u našem Centru, te će te moći rezervirati termin za svoju bioterapiju.

Bioterapije će se održavati od 5. do 8. srpnja od 9:00 do 12:30 sati u Laurana Spa-Medical Wellness Centru hotela Lovran.

Dođite u Lovran i revitalizirajte svoj duh i tijelo na Danima zdravog odmora bioterapijama po svjetski priznatoj metodi ! ! !

Više o cijelom projektu saznajte klikom na link u nastavku: http://www.wellness.hr/opcenito/4774-dani-zdravog-odmora-u-lovranu

BIOENERGIJA I ZDRAVLJE
Koje metode koristiti u liječenju; školske medicine ili alternativne oblike liječenja, gdje je bioterapija vodeća prirodna metoda liječenja i otklanjanja zdravstvenih tegoba. Danas su srušene mnoge barijere između znanosti, školke medicine i prirodnih načina liječenja kao i svijesti građana o načinima liječenja. Što o tome kažu liječnici, građani i vodeća hrvatska bioterapeutkinja saznajte u nastavku, u prilogu Dnevnika RiTV-a od 26.1.2012., klikom na link; http://www.youtube.com/watch?v=fUz__Q4YHx8

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka