Biohealing > O nama > Bioterapeutkinja i zaposlenici

Bioterapeutkinja i zaposlenici

Marina Tauković

Marina Tauković, diplomirana biohealing terapeutkinja

Marina Tauković, diplomirana biohealing terapeutkinja

Rođena je u Rijeci, udana, majka dvoje djece.

Po zvanju je farmaceutski stručni radnik, sa dvadesetogodišnjim iskustvom u radu u ljekarni. Diplomirani je biohealing terapeut. Diplomu je stekla na Bioenergetskoj klinici Zdenka Domančića u Sloveniji, gdje  je završila sve stupnje školovanja http://www.zdenkodomancic.com/hr/marina-taukovic-rijeka.aspx?q=5-219-1-1-0 . Bioterapeutskim liječenjem bavi se višegodišnjim, kontinuiranim radom i ima bogato iskustvo i praksu u liječenju različitih bolesti i tegoba, kao i onih oboljenja koje službena medicina smatra neizlječivima. Svoja znanja stalno nadograđuje i posjeduje diplomu thetahealing dna terapeuta, hipnoterapeuta, regresoterapeuta, accesss face lift – nekirurškog face lift terapeuta i praktičara NLP- Neuro Lingvističkog Programiranja.

Društveno je aktivna i sudjeluje u brojnim društvenim i humanitarnim projektima, te je  Predsjedavajuća Regije Zapad Lionsa Hrvatska

diploma, školovanje za dipl.bioterapeuta po metodi Zdenka Domančića

diploma, školovanje za dipl.bioterapeuta po metodi Zdenka Domančića

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.zdenkodomancic.com/hr/marina-taukovic-rijeka.aspx?q=5-219-1-1-0

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka