Biohealing > O nama > Zašto mi?

Zašto mi?

Biohealing – Centar za bioterapiju Rijeka

… jer smo drugačiji od ostalih.

Trudimo se maksimalno prepoznati potrebe naših korisnika, pogotovo teško bolesnih osoba kojima službena medicina ne može u potpunosti pomoći. U svemu tome veliku važnost pridajemo komunikaciji.

Naša najveća snaga je naš ljudski potencijal. Entuzijazam, ljubav prema poslu, kreativnost, predanost poslu, ljubaznost, briga za korisnike, razmjena iskustava, usavršavanje znanja, krasi naše poslovanje.

Zadovoljni pacijenti, kojima smo bioterapijom obogatili kvalitetu života i olakšali i otklonili zdrastvene probleme, naša je najveća sreća.

Društveno odgovorno poslovanje

Biohealing – Centar za bioterapiju Rijeka prema korisnicima, zaposlenicima, poslovnim partnerima, financijskoj zajednici, javnom sektoru i široj društvenoj zajednici trudi se postaviti i realizirati što više standarde društvene odgovornosti.

Sudjelujemo u brojnim društveno korisnim projektima. Podupiremo programe edukacije, sportske aktivnosti, pomažemo djeci, bolesnim, nemoćnim, starijim osobama i svima kojima je naša pomoć potrebna. Odgovornost u svim njezinim segmentima naše je strateško opredjeljenje.

1. Biohealing je ponosni sponzor poklon nagrada za bioterapiju pobjedničkim štafetama humanitarne triatlonske utrke Dobrota, Kostrena 23.7.2010.
Više o utrci: U uvali Žurkovo održana štefetna triatlonska utrka “Dobrota” – More humanosti (Novi List)

2. U sklopu projekta “Zdravi grad“, 28. travnja 2010., u Klubu umirovljenika i starijih osoba Srdoči predavanje o bioterapiji za osobe starije životne dobi više ovdje.

3. Kupnjom slikovnica “Plavobradi čarobnjak” na Božićnoj humanitarnoj reviji “Halubajki Viškovo”, Biohealing Rijeka pomaže djeci Doma Ivana Brlić Mažuranić više na:

4. Morčići “NK Orijenta” dobili nove dresove uz potporu Biohealinga Rijeka

5. Biohealing ponosni sponzor štafeta humanitarne utrke “Dobrota” na “3. Kostrenskom triatlonu – 8.Rival openu”.Na “3.Kostrenskom triatlonu-8.Rival openu” Biohealing Rijeka nagradio pobjedničke štafete humanitarne utrke “Dobrota” sa bioterapijom po metodi Zdenka Domančića.

U subotu, 25. srpnja 2009., u Kostreni, u organizaciji Triatlon kluba “Rival” iz Rijeke, održan je “3.Kostrenski triatlon-8.Rival open”, koji je bio odlično sportsko, zabavno i humanitarno događanje.

U utrkama se natjecalo dvijesto trideset i sedam natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Danske i Njemačke, a utrka je jedna od najvećih triatlon utrka u Hrvatskoj, Sloveniji i u sjeverozapadnom djelu Italije. U utrci sprint triatlona natjecali su se i natjecatelji koji spadaju u sam vrh europskog triatlona (Alberto Casadei, Francesco Cauz, Matteo Bruschi, Massimo Cigana, Alessandro Degasperi, Giampietro De Faveri, Davide Gomiero, Emanuele Montoneri, Valentina Filipetto, Iva  Tomić, Alice Cabianca, Chiara Terrin, Igor Piovesan, Ilaria Zane).

Cijelo događanje činile su četiri utrke: aquatlon za djecu, supersprint za kadete i juniore, sprint triatlon za muškarce i žene i vrlo atraktivna humanitarna utrka štafeta “Dobrota”.

Štafete se činile tri osobe, od kojih je jedna plivala, jedna vozila biciklu, jedna trčala, a ukupno se natjecalo šesnaest štafeta.

Nagradni fond prve tri pobjedničke štafete išao je u korist djece Doma “Ivana Brlić Mažuranić”, “Udruge za skrb autističnih osoba iz Rijeke” i “Udruge slijepih PGŽ”.

Utrci “Dobrota” odazvao se veliki broj celebritiya iz svijeta sporta i zabave (Stipe Drviš, Lada Szabo Kajfež, Lidija Bačić, Antonela Malis, Mario Šivolija, Mario Valentić, Dalibor Šamšal, Lucio Slama, Marko Strahija, Ana Jelušić, Davor Car, Darija i Iris Bostijančić, Saša Matovina, Vladimir Miholjević, Davor Garić, Neno Pavinčić, Dino Bubičić, Mario Mlinarić, Matija Čargonja, Miloš Milošević, Doris Vrečko, Vitomir Maričić, Viena Balen) što je bilo vrlo zanimljivo brojnoj publici, a pogotovo djeci, koja su se slikala, družila i dobila autograme od naših celebritya.

Utrka “Dobrota”

Sve je počelo u petak, 24.srpnja, sa Partyem dobrodošlice u Hotelu Lucija u Kostreni, na kome su se okupili pokrovitelji, sponsori, mediji, natjecatelji i celebrity koji su sudjelovali u humanitarnoj utrci štafeta “Dobrota”.

Program su vodili glasnogovornica utrke Mirna Međimorec i popularni radijski voditelj Neno Pavinčić.

Druženje je bilo vrlo interesantno i napeto, jer se na partyu, po uzoru na sva velika sportska događanja, održavao ždrijeb za sastavljanje štafeta utrke “Dobrota”.

Utrka “Dobrota” startala je drugi dan u 13.00 sati. Celeby su se okupili u uvali Žurkovo u 12.00 sati. Atmosfera je bila vrlo zagrijana, mnogi od njih veliki su sportaši i želje za pobjedom nije nedostajalo. Prvo su krenuli plivači, iza njih biciklisti, a zadnji su bili trkači. Najnapetiji bio je Stipe Drviš, jer biciklistica u njegovoj štafeti, Lada Szabo Kajfež, mnogo je zaostala za ostalim biciklistima, pa je bilo teško nadoknaditi izgubljeno vrijeme bicikle u zadnjoj disciplini trčanje.

Dok su druge štafete već odavno završile utrku, vratila se Lada i Stipe je zadnji krenuo u trčanje, a u znak solidarnosti pridružio mu se je Mario Mlinarić i sa njime otrčao dionicu od 2,5 km.

Prvo mjesto u utrci “Dobrota” osvojila je štafeta u sastavu Saša Matovina-plivanje, Vladimir Miholjević-bicikla, Damir Šegota-trčanje, drugo mjesto štafeta građana SDRJ u sastavu Vedran Mohorovičić-plivanje, Valent Božić-bicikla, Tomislav Brnčić-trčanje i treće mjesto štafeta TLI u sastavu Eni Bratović-plivanje, Loris Pomazan-bicikla, Vitomir Maričić-trčanje. Centar za bioterapiju po metodi Zdenka Domančića Biohealing Rijeka bio je sponsor događanja i pobjedničke štafete nagradio je sa bioterapijom u Centru Biohealing Rijeka.

Fotografije s 3. Kostrenskog triatlona pogledajte ovdje.

“3.kostrenski triatlon” više na rival.hr

6. Ekipa “BIOHEALING-DIZ” na Božićnom malonogometnom turniru “24 sata”

Dodatne informacije ovdje.

jedna od diploma za bogati društveni i humanitarni rad Marine Tauković

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka