Biohealing > Epiktet

Epiktet

Došla sam na tretman skidanja dioptrije. Već nakon prvog puta primjetila saqm promjene. Prije sam jedva mogla jednu knjigu pročitati bez naočala. Iritiralo bi me što ne vidim, pa bi vrlo brzo odustala, stavila naočale ili jednostavno prestala čitati. Tijekom tog prvog tretmana pročitala sam pet knjiga u tjedan dana. To me jako razveselilo. Uživala sam u tom čitanju bez obzira što nisam nosila naočale. Također mi je to bio i dobar “trening”. Marina mi je rekla da vježbam i trudim se. “Ništa velikog nije stvoreno odjednom, baš kao što ni grad ili smokva nisu odjednom dobili svoj konačni oblik. Kažeš li mi da želiš imati smokvu, reći ću ti da za to treba vremena. Pusti najprije da procvate, da donese plod, a zatim da sazrije.”

Objavljeno: 30. srpnja 2010. | Kategorija: Utisci |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka