Biohealing > Goran, 25.10.2009.

Goran, 25.10.2009.

Otkad sam počeo dolaziti na tretmane osjećam se puno bolje. Nema više problema koji su me mučili poput probadanja oko područja pupka, bubrežnog kamenca, te se astma uveliko ublažila. No terapija mi nije samo pomogla fizički, već i psihički. Lakše pamtim i učim. Koncentracija mi je izuzetno poboljšanja. Psihičko je poboljšanje bilo vidljivo, već na prvom tretmanu kad sam imao osjećaj da mi je nestala “blokada” u glavi. Na prvom sam tretmanu (po mom mišljenju) izbacio iz sebe svu negativnu energiju. Mislim i da mi je taj tretman na neki način promijenio život. I sad nakon svih tretmana osjećam se savršeno. Veliko hvala gđi.Marini na tome što je svojom upornošću, voljom i vremenom meni otvorila vrata u bolji život.

Objavljeno: 30. srpnja 2010. | Kategorija: Utisci |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka