Biohealing > Hana, Rijeka

Hana, Rijeka

U centar “Biohealing” došla sam po preporuci nekolicine prijatelja, koji su nakon odrađenih terapija kod gđe.Marine imali pozitivne rezultate, tj.poboljšanja ili kompletno rješavanje zdrastvenih tegoba. Nakon prve terapije kod gđe.Marine osjetila sam nevjerojatan mir i sabrane misli. Naime, došla sam radi tegoba fiziološke naravi, kao posljedica stresa. Danas smo odradili četvrti tretman i ja se osijećam izvrsno. Kod gđe.Marine namjeravam dolaziti i ubuduće, jer moje iskustvo je i više nego pozitivno. Nešto što bih željela naglasiti je da cijeli centar zrači pozitivnom energijom gđe.Marine, koju je nemoguće ne osjetiti. Gđa.Marina je iznimno pozitivna, draga, simpatična, a vedrina kojom zrači mene osobno oduševljava. Zahvaljujem se gđi. Marini i toplo ju preporučujem svakome.

Objavljeno: 30. srpnja 2010. | Kategorija: Utisci |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka