Biohealing > Hvala

Hvala

Od svih bioenergetičara kod kojih sam bila, ovo iskustvo je doista snažno. Evo čak mi i slova lepršaju po papiru, i iako sam i u ostalim prostorijama nabijenim istom pozitivnom energijom imala slična iskustva, možda tek u ovom osjetilnom intenzitetu mogu prihvatiti kao realnost.Inače smatram da spadam u one osjetljivije tipove tako da svaku misao osjećam kao val emocija koje se fizički manifestiraju. Zbog stresa i zapravo straha već jako dugo patim od bolova u trbuhu koji se potom šire u leđa, te jako neugodne nadutosti. ponekad mi autosugestijom uspijeva osloboditi se boli i osjetiti ovaj oslobađajući protok, ali to kratko traje i negativna strana često nadvlada pozitivnu. Osim što sam na svakom tretmanu energiju što cirkulira osjetila kao snažan val topline kroz cijelo tijelo ili čak jake trnce , več nakon drugog tretmana me ostatak dana pratio neki lječnički “anđelić”. Svaki put kad bi se pripremila na ponovno izbijanje boli nešto ju je jednostavno preoblikovalo u leptiriće poput onih u stanju ushićenja. Ovo iskustvo nadmašilo je moja očekivanja, sve pohvale.

Objavljeno: 30. srpnja 2010. | Kategorija: Utisci |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka