Biohealing > Ivana, 27.11.2009.

Ivana, 27.11.2009.

Evo i da se ja malo osvrnem na terapiju gđe.Marine. Na preporuku jedne dobre prijateljice sam odlučila pitati Marinu da mi pomogne. Pošto nisam bila u mogućnosti putovati, jer dolazim iz malog mjesta u G.Kotru, zamolila sam je ako mi može raditi terapiju na daljinu. Kako bolujem od više bolesti (multipla skleroza, psorijaza, psorijatični artritis, neuralgija triogeminisa) nisam očekivala da bi mi se stanje moglo poboljšati već nakon prvog tretmana, ali u meni se nakon toga probudila neka nova zdravija osoba. Gđu. Marinu nisam tako reć ni poznavala, samo sam joj donijela sliku, a ona je toliko puno učinila za mene. Intenzitet njenog tretmana je čak i na daljinu od skoro 100 km bio toliko jak da sam na trenutke mislila da me može od tla podići. Bio je toliko jak da sam se recimo ljuljala kao da me neka ruka gura naprijed-natrag, a opet sam osijećala takvu sigurnost u tome, da sam se osijećala potpuno smireno, a neka toplina me je grijala. Nestao je moj vjerni pratioc, umor, zbog kojeg se nisam mogla čak ni baviti sa svojom kćerkom, a bolovi su nestali kao rukom odnešeni, kao i mnogo drugih stvari. Jednostavno rečeno, moje izgubljeno zdravlje se je uz pomoć gđe.Marine vraćalo. I sada sam tu, prvi puta osobno sa gđom.Marinom i ona je, vjerujte, jedno veliko čudo, ona je uistinu nešto posebno! I velika joj hvala na svemu! Naravno, i ostalom osoblju na ljubaznosti. Vjerujem u ozdravljenje od kad sam upoznala gđu.Marinu! Veliko hvala!

Objavljeno: 30. srpnja 2010. | Kategorija: Utisci |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka