Biohealing > Ivanka

Ivanka

Vratila sam se opet! Od kad sam kročila ovdje i osjetila svu ovu pozitivnu energiju i poboljšanje svog stanja, koje je bilo općenito loše (depresija prije tri mjeseca). Vi kada dođete ovdje i kada osjetite svu ovu pozitivu, kao da ostavite sav teret ovog života ovdje. Prilikom mog drugog dolaska počela počele su mi se dešavati i neke “čudne” stvari. Naime, kad dođem kući s terapije djeca mi ne daju da im ulazim u sobu blizu kompjutera, jer čim se približim kompjuter ne radi. Najprije smo mislili da je to slučajnost, ali to se dogodi svaki put iza terapije. Moje iskustvo ovdje je prekrasno, gđa.Marina naučila me je i da gledam na neke stvari u životu drugačije, koje su bile duboko u mojoj podsvijesti, ali ih je trebalo “uključiti”. Postala sam borac i nosim se bolje s nedaćama, radujem se sitnicama, životu, novom danu, a prije kao da sam živjela u mraku i zato hvala Vam Marina što ste u mom životu “uključili” svijetlost, koja me vodi dalje. Vidimo se opet, hvala, s velikom poštovanjem,

Objavljeno: 30. srpnja 2010. | Kategorija: Utisci |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka