Biohealing > Jasmina, Rijeka, 3.12.2008.

Jasmina, Rijeka, 3.12.2008.

Danas je zadnji dan naše obiteljske terapije i sad sam sigurna da nismo. Pukim slučajem čuli za sposobnost gđe.Marine. Došli smo žedni na izvor, da se obnovljeni dobrom energijom kojom zrači gđa.Marina rješimo višegodišnjih tegoba: moj suprug bolova u leđima-koje danas više ne osjeća, moja artroza koljena i kuka toliko me napušta da lakše hodam, kćer više nema žarenje i pečenje u želucu, najmlađa kćer hoda lakše i veselo sama opisuje: “0vo mi je četvrti dan. Došla sam zbog Charcot-Marie-Tooth bolesti, tj.izumiranja perifernih živaca. Ono što mi je stvaralo problem nije samo loša povezanost noga i mozga, nego i velik strah zbog vrtoglavica i zbog nestabilnosti dok bi hodala ili stajala. Lijevu nogu bi teže dizala od poda, a kad bi ju položila na pod ne bi ravno stajala nego upadala i tako onemogućavala da sigurno i bez naprezanja hodam. Ja bi intenzivno razmišljala o nozi, a rezultat ne bi bio zadovoljavajući. Na terapiji sam osjetila povremeno elektriziranje noge, noge bi same trzale, kao da ponovno oživljavaju. Nakon trećeg dana sam puno bolje hodala i manje se bojala da će me noge izdati. Jako sam sretna i dolazim opet. Vidimo se uskoro.

Objavljeno: 30. srpnja 2010. | Kategorija: Utisci |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka