Biohealing > Karlo!!!

Karlo!!!

Došao sam preko mamine prijateljice misleći da je ovo još samo jedan doktor u nizu kod kojih ću otići kako bi mi bilo bolje s trbuhom i želucom. U vrijeme terapije je bilo ljeto i često sam izlazio van i na more ali sa svakodnevnim tegobama u želucu. Nakon dva, tri dana terapije shvatio sam da me već dva dana nije mučio želudac i bio sam presretan što napokon mogu ići negdje, a da me nešto ne boli. Zato sam gđi.Marini veoma, veoma zahvalan na pomoći, pa čak i na svim savjetima, te razgovorima koji će mi pomoći da mirnije i lijepše živim, bez opterećenja, straha i napetosti od boli. Još jednom puno hvala i nadam se da će stvari svakim danom biti još bolje. Drago mi je da sam krivo mislio, jer ovo mi je pomoglo više od ičega!!! Puno hvala !!!

Objavljeno: 30. srpnja 2010. | Kategorija: Utisci |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka