Biohealing > Mirna M., 7.5.2009.

Mirna M., 7.5.2009.

Bioterapiji sam prvi puta pristupila 27.4.09. Tjedan dana prije toga imala sam krvave stolice i otišla sam na kompletan internistički pregled u Polikliniku Ivaniš. Utvrđeno mi je da imam unutarnje hemaroide. Pristupila sam odmah tretmanu kod Marine i već slijedeći dan imala sam normalnu stolicu. Ne osjećam više bol kod sjedanja i imam cijelo vrijeme normalne stolice. Možda u svemu tome ima jako mnogo poruka. Naime, prvi dan kad mi je Marina završavala terapiju i rekla da smo skoro gotovi, kako je zamahnula sa rukom plafonjera na hodniku pukla je i razbila se u tisuću komadića. Terapija je vrlo opuštajuće djelovala na mene, što me je jako relaksiralo i oslobodilo napetosti. Ponovit ću terapiju, jer mi jako odgovara tretirat se na ovakav način.

Objavljeno: 30. srpnja 2010. | Kategorija: Utisci |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka