Biohealing > M.S.

M.S.

Odlučila sam potržiti pomoć gđe.Marine zbog svog psa, skoro sedmogodišnjeg labradora, koji pati od kronične upale uha već pet i pol godina. Godinama smo obilazili veterinare po Rijeci nadajući se da će mu netko pomoći, no svi veterinari su naglašavali kako se ne moram nadati izlječenju, budući da su labradori genetski predodređeni za određene bolesti, među kojima su i upale uha. Gđa.Marina je dobila u svoje ruke izmučenog, tužnog i nervoznog psa. Nakon prvog dana su moji ukućani i ja primjetili velike promjene na Casperu. Bio je mirniji i nije imao napadaje češanja, a i cijelu noć je prespavao bez cviljenja. Ovo pišem nakon četvrtog tretmana i mogu reći da su promjene još vidljivije. Casper se samo u četiri dana preobrazio u smirenog i sretnog psa, koji tek nekoliko puta protrese glavicu. Osjećam da je gđa.Marina u Casperu potakla transformaciju, koja će kroz određeno vrijeme voditi ka potpunom izlječenju mog dragog ljubimca.

Objavljeno: 30. srpnja 2010. | Kategorija: Utisci |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka