Biohealing > Jela

Jela

Dolazim po drugi put kod pozitivnog stvorenja, gđe.Marine, i za moje iskustvo veoma uspješnog terapeuta. Ovaj puta je došao sa mnom i dobar prijatelj Marinko iz Beča, koji ime već dvije godine problema sa leđima i desnom nogom. Danas mu je treći tretman. Već nakon prvog tretmana mu je bilo puno bolje, samo je osijećao zatezanje u nozi iznad zglobova. Moje iskustvo ovdje je bilo za mene neobjašnjivo pozitivno i iz tog razloga sam došla po drugi put, i naravno imam namjeru i ubuduće, iako mi je dosta daleko iz Beča (šest sati vožnje). Još jednom ću napomenuti moje tegobe. Imala sam sportsku povredu desne ruke prije dvije godine. Toliko je bila komplicirana da sam u dvije godine imala četiri operacije, od kojih su dvije bile transplantacija kosti iz kuka u ruku. Imala sam godinu i pol bolove u leđima, tako jake da ponekad nisam imala dovoljno zraka. Nakon ozljede ruke sam pala u depresiju. Bolovi u ruci su ponekad neizdrživi, a što je najgore pokretanje ruke je bilo toliko minimalno da čak žlicu do usta nisam mogla donesti. Zahvaljujući Marini mi je mnogo bolje, neopisivo bolje. Ruku mogu puno više da pomjeram i to sa minimalnom boli i bez lijekova, psihički sam se kao preporodila i bez uveličavanja moja leđa su su potpuno u redu, kao da me nikad i nisu boljela. Posebno veliko hvala gđi.Marini što je upotrijebila i par poteza iz mojih pouka od “Feng suihy”. Mnogo sam se obradovala kad sam vidjela fontanu sa novčićima koji služe za humanitarne svrhe, samo naprijed. Još jednom veliko HVALA predivnoj osobi Marini, naravno i ljubaznom osoblju Gordani i Mirni.

Objavljeno: 30. srpnja 2010. | Kategorija: Utisci |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka