Biohealing > Suzana Đ.

Suzana Đ.

Imam 30 godina imala sam velikih problema sa heroinom, mada več 4 mjeseca apstiniram. Ovo mi je već drugi put da sam ovdje, i već nakon prvog puta mi je raspoloženje bilo puno puno  bolje imala sam volje i snage za sve. Imam također problema sa kralježnicom i dugo vremena sam imala strašne bolove  u trbuhu nakon jela. Bila sam naduta non-stop i bilo me je več strah jesti. Nakon prve terapije mi je prošla nadutost i bolovi u trbuhu, kralježnica me puno manje boli, a raspoloženje mi je odlično. Preporučila bih ovu terapiju svima jer se ja poslije Marininih ruku osjećam savršeno, ne želim otići odavdje kad dođem. Zahvaljujem se Marini od sveg srca i sigurno ću opet doći. Hvala.

Objavljeno: 30. srpnja 2010. | Kategorija: Utisci |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka