Biohealing > Tatjana

Tatjana

Novo, lijepo, ugodno iskustvo. Kako su moji zdrastveni problemi prisutni jako dugo vremena, pokušavala sam ih rješavati u “hodu”, zatomljivala ih, zanemarujući ih…posvećivala sam se radu, obitelji; posljedice zanemarivanja sebe prisutne su danas u jakom obimu, s raznim zdravstvenim poremećajima, koji su poprimili kronični tijek. Konačno sam shvatila da uz metode liječenja službene medicine trebam još nešto. I odlučila sam! tu sam u rukama drage i susretljive gđe.Marine. Završila sam prvi tretman, ugovorila već i slijedeći, jer iskustva su zaista ugodna. Osjećaj opuštenosti, topline. osjećaj da se sama ne borim, da imam saveznika u energiji gđe.Marine, koja će, nadam se, učiniti i svoj dio posla. Svijesna sam da moram i sama “odraditi” svoj dio, mijenjajući svoja podsvjesna negativna razmišljanja, rješavajući se utvara straha, a tako njenog drugog lica, utvare bolesti. Hvala gđi.Marini i na odmjerenim i nenametljivim savjetima. Hvala i ljubaznom osoblju.

Objavljeno: 30. srpnja 2010. | Kategorija: Utisci |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka