Biohealing > Vlasta

Vlasta

Došla sam s tegobama u području vratne kralježnice i neugodne glavobolje u zatiljku s povremenim vrtoglavicama. Iako sam obavila medicinsku fizikalnu terapiju navedene tegobe nisu prestale, te sam, moram priznati, sa izvjesnom skepsom, obratila se za tretman bioterapijom. Nakon četvrte terapije subjektivno se osijećam znatno bolje, a objektivno ukočenost vratnih mišića je bitno popustila, okretaji s glavom su skoro pa bezbolni, a područje vratne kralježnice, koje mi je prije terapije bilo “hladno kao led”, sada je u kontinuitetu “toplo”, što tumačim uspostavljanjem dobre cirkulacije. Osoblje, ambijent, a posebno gđa.Marina-bioterapeutkinja vrlo su ugodni, profesionalni tako da se pacijent može osijećati vrlo opušteno. Iskreno i od srca zahvaljujem gđi.Marini.

Objavljeno: 30. srpnja 2010. | Kategorija: Utisci |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka