Biohealing > Završen prvi NLP praktičarski trening u Biohealingu Rijeka

Završen prvi NLP praktičarski trening u Biohealingu Rijeka

P1010242U nedjelju 30.05. završen je prvi NLP praktičarski trening u Biohealingu Rijeka. Polaznici su s uspjehom prošli certifikaciju i dobili internacionalne diplome NLP praktičara. Uz trenera Ivana Petrića, svečanoj dodjeli diploma prisustvovala je voditeljica Biohealinga Rijeka, Marina Tauković, koja je u ime Centra čestitala polaznicima na uspješno završenom NLP praktičarskom treningu, te je svima poželjela puno uspjeha u daljnjem radu.

NLP praktičarski trening za Rijeku, Primorsko-goransku i Istarsku županiju počeo je u liostopadu 2014. u suradnji sa NLP centrom Zagreb i vodecim NLP trenerom Ivanom Petrićem i održavao se u devet modula, jednom mjesecno  subotu i nedjelju. Novi NLP praktičarski trening planira se od jeseni, a o terminima i prijavama izvjestit ćemo naknadno. Više o prvom NLP praktičarskom treningu u Biohealingu Rijeka možete vidjeti u galeriji slika i u nastavku prenosimo feedback polaznika

O NLP-u
Očekujem da će mi NLP strašno puno pomoći u poslu. Već sada mi pomaže, a sa više rada i iskustva pomoći će mi još i više.
O NLP treningu
Bio je jako interesantan i dinamičan i odlično vođen od strane predvača sa puno vježbi.
O Ivanu Petriću
Srećom da je bio očajan vaterpolista jer smo dobili jako dobrog predavača i instruktora NLPa 

IME I PREZIME: Zdenko Broznić Zanimanje: bioterapeut

O NLP-u
NLP je za mene skup ućinkovitih alata i tehnika koje nam izvrsno pomažu u svakodnevnom životu i daju odlične rezultate. Meni je pomogao na način da drugačije doživljavam ljude, okolinu („Mapa nije teritorij“) i pomaže mi u svakodenvnim životnim izazovima. Život je doista postao igra.
O NLP treningu
NLP trening je odličan trening. Svaki modul ima veliku vrijednost i primjenjiv je u svakodnevnom životu u svim svakodnevnim situacijama.
O Ivanu Petriću
Ivan Petrić je izvrstan trener. Ma lak i jednostavan način prenosi znanje i spreman je sve u svakom trenutku objasniti i pomoći.

IME I PREZIME: Ivanka Car Zaninanje: Life coach

O NLP-u
NLP je čudotvoran pristup svim djelovima ljudske osobnosti, najbolji pristup uspješnosti koji mi se dokjazao u praksi.
O NLP treningu
U jednoj opuštenoj sredini s puno vježbi i međusobnog rada. Najbolje provedeni vikend, super društvo, zanimljive teme. Veselio sam se svakom druženju i učio i učio!
O Ivanu Petriću
Dobar čovjek, jako educiran, stalno prati i istražuije novosti u NLP polju, ljudskim resursima, filozofiji i znanosti. Dobro prenosi znanje i pomaže svakom pojedinačno da uspije.

IME I PREZIME: Ivica Sanko Zanimanje: Terapeut

O NLP-u
Alat kojim mogu preciznije sagledati sebe i svijet (ljude oko sebe). Pomaže mi u tome da promatram sebe, svoje obrasce, a isto tako i tuđe, te koristim znanja i tehnike koje sam usvojila (ili težiti ka tome dobijem) sklad – rapor.
O NLP treningu
Bilo mi je ugodno družiti se s ljudima na treningu, biti dio te cjeline koja me prihvaća i s kojom ja učim prihvaćati različitosti, odnosno njih koji su različiti, a svatko na svoj način jedinstven. Na treningu sam mnogo naučila, kako o NLP-u i ljudima, tako i o sebi.
O Ivanu Petriću
Dobro prenosi znanje i stvara ugodnu atmosferu.

IME I PREZIME: Sandra Zanimanje: Studentica

O NLP-u
Pomoglo mi je shvatiti moje unutarnje mehanizme ta kako ostvariti ono što želim u životu – ciljeve.
O NLP treningu
Trening je odličan. Bio sam na puno različitih treninga ali ovaj je jedan od najboljih i toplo bih ga preporučio svima koji rade s ljudima ili ih zanima osobni razvoj.
O Ivanu Petriću
Fenomenalan i jakoooo dobar trener (učitelj) NLP-a. Ima znanja, sposobnosti i strpljenja objasniti i prenijeti znanje. Ugodno me iznenadio svojim znajnjem – ne samo o NLP-u već i generalno.

IME I PREZIME: Branimir Takač Zanimnanje: Hipnoza – rad s ljudima

O NLP-u
Za mene NLP predstavlja nadogradnju na moje do sada stečeno znanje na treninzima brzog učenja i dijamantnog uma. Primjenjivanjem nekih od NLP tehnika uvelike mi je pomoglo u poboljšanju mog posla.
O NLP treningu
NLP trening uči nas kako primijeniti tehnike o kojima čitamo u knjigama u svakodnevnim situacijama u životu tj. Njihovoj implementaciji u svakodnevnim situacijama.
O Ivanu Petriću
Predavanje Ivana Petrića je jako dobro osmišljeno, sve tehnike o kojima Ivan Petrić pričao na predavanjima predstavio je i približio na vrlo detaljan i zanimljiv način. Mislim da je predavanje vrlo stručno i rezultat je velikog znanja predavača.

IME I PREZIME: Melita Radulović Pezić Zanimnanje: Dipl. pravnik Pezić d.o.o.

O NLP-u
NLP je meni puno pomogao oko puno stvari. Naučila sam radit sama na sebi, a i na drugima. Puno lakše shvaćam stvari i pronalazim rješenja za probleme. Učenje tj. pohađanje tečaja je bilo veoma zanimljivo i poučno.
O NLP treningu
Bilo je mnogo zanimljivih stvari. Dosta toga smo naučili. Svaki dio smo prolazili (učili) kroz zabavu i opuštenu atmosferu. Radili smo jako puno vježbi.
O Ivanu Petriću
Ivan je veoma dobar učitelji. Puno znanja je prenio na nas. Svaku stvar je posebno objasnio i idemonstrirao. Sve nam je obajašnjavao kroz smijeh i dobro raspoloženje. Pomogao nam je u privatnim stvarima i uvijek je tu za nas, bez obzira o čemu je riječ. Veliko hvala najboljem učitelju.

IME I PREZIME: Tiffany Tauković Zanimnanje: Studentica menadžmenta

O NLP-u
NLP je vrlo vrijedan sustav učenja i razumijevanmja sebe i drugih. Vrlo koristan u svim segmentima života. Meni je pomogao kako poslovno tako i privatno. postao mi je sastavni dio života.
O NLP treningu
NLP trening je zanimljiv, edukativan, inovativan… Po meni bi trebao biti obavezan u sustavu obrazovanja.
O Ivanu Petriću
Premalo je mjesta za sve o njemu reči…
Veliki čovjek i učitelj… ha, ha, … ne mislim na visinu!!! Velikog srce! Skroman i jednostavan i u tome veličanstven! Hvala za ovaj vrijedan dar koji nam prenosiš u svojim predavanjma.
IME I PREZIME: Marina Tauković
Zanimanje: Licencirani terapeut po metodu Zdenka Domančića, Bioheling Rijeka

Objavljeno: 04. lipnja 2015. | Kategorija: Aktualno |

..

Iz medija

Pogledajte emisiju Ura od zdravlja.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića u RijeciEmisija "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a posjetila Biohealing-Centar za bioterapiju u Rijeci.

Video ExtravagantPogledajte prilog televizijske emisije Extravagant o našem Centru za bioterapiju.

S KIGOm na Bjelolasicu, Ande, Bioenergiju i na koncertEkipa emisije KIGO posjetila je Biohealing centar za bioterapiju Rijeka. Svakako pogledajte prilog koji su tom prilikom snimili.

  • Fotografije iz naše galerije

    dsc_9216 dsc_9227 fotografija-2 9 p1010438 p1010449

Dobrodošli na stranice Biohealing Rijeka